Single Blog Title

This is a single blog caption

Sponsor een kind

Op dit moment wordt er al een aardig aantal kinderen succesvol gesponsord, maar er zijn natuurlijk nog veel meer kinderen die nog steeds een sponsor nodig hebben. Het sponsorprogramma van Why Not is overzichtelijk, transparant (je krijgt regelmatig informatie over jouw sponsorkind en ook krijg je bericht van het kind zelf) en je kunt het sponsorouderschap makkelijk opzeggen!

Ben jij geïnteresseerd om een kind voor slechts 15 euro per maand te sponsoren? Klik op de link “sponsor nu een kind“, lees de verhalen en situaties van de kinderen en kijk of jij kunt bijdragen aan een betere toekomst van een (of meer) van deze kinderen! Van de 15 euro per maand wordt het schoolgeld, de schoolbenodigdheden en zaken zoals vervoer en lunch betaald.

Mocht je 15 euro per maand toch wat veel vinden, dan willen we je de tip geven om samen met anderen een kind te sponsoren. Bijvoorbeeld met je sportclub, met collega’s, met huisgenoten/buren, familieleden enzovoorts. Dan kost het je maar een paar euro’s per maand, werk je samen aan een beter karma, heb je weer een leuk extra gespreksonderwerp én bied je een kind een betere toekomst, dat is toch onbetaalbaar!

Gun je één of meerdere kinderen een betere toekomst, word dan sponsorouder.

Tijdens de intake wordt met ouders besproken welke zorg er nodig is. Deze zorg wordt op maat aangeboden en betaald uit uw bijdrage.

Als sponsorouder laat u zien dat een kind met een beperking perfect is:

  • Ertoe doet
  • Gezien mag worden
  • Zich mag ontwikkelen
  • Erbij hoort en meedoet in de gemeenschap
  • Een inspiratie is voor alle mensen
  • De verzorging, aandacht en educatie krijgt die nodig is
  • Systematisch, georganiseerd en duurzaam

In ruil hiervoor houden we u op de hoogte van de persoonlijke situatie van uw sponsorkind.

 

Leave a Reply